سلام
من دوسیستم تحت ویندوز 7دارم واز طریق کابل کراس بر اساس Xpتمام تنظیمات را انجام داده ام حتی در نتورک ،سیستم دوم را هم می بینم
ولی عملا هیچ ارتبا طی باآن ندارم.
لذا از دوستان تقا ضا دارم دراین زمینه مرا کمک کنند.
باتشکر
سلام
من دوسیستم تحت ویندوز 7دارم واز طریق کابل کراس بر اساس Xpتمام تنظیمات را انجام داده ام حتی در نتورک ،سیستم دوم را هم می بینم
ولی عملا هیچ ارتبا طی باآن ندارم.
لذا از دوستان تقا ضا دارم دراین زمینه مرا کمک کنند.
باتشکر
دوست عزیز شما Sent & Receive در ویندوز سون دارید؟
تنظیمات Default Getway را هم انجام دادید؟
میشه بگید دقیقا چه تنظیماتی انجام دادید؟
این بخش از شبکه را خاموش کردید؟
ضمنا بعضی مواقع فایروال آنتی ویروس و یا ویندوز نیز باعث عدم ارتباط و دریافت اطلاعات می شود، پس حتما در صورتی که موفق نبودید، در ابتدا همه ی فایروال های خود اعم از ویندوز یا نرم افزارهای امنیتی خود را در ویندوز غیر فعال نمایید.
من بارها در سون تنظیمات را انجام دادم و از طریق کابل و وایرلس، هیچ مشکلی نداشتم.. باز هم سوالی بود در خدمتم...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
------------------------
جاذبه خاك به ماندن مي*خواند و آن عهد باطني، به رفتن. عقل به ماندن مي*خواند و عشق به رفتن ...
و اين هر دو را خداوند آفريده است، تا وجود انسان، در آوارگي و حيرت ميان عقل و عشق معنا شود...
سلام دوستان...
من يك لپ تاپ با ويندوز xp و يك pc با ويندوز ر7 دارم كه ميخوام با كابل كراس شبكه كنم ...
اما نميدونم چطوري اين كار رو انجام بدم
لطفا يكي من رو راهنمايي كنهه![]()
دوست عزیز شاید این پست بتونه کمکت کنه موفق باشید
کد:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روزی که تو امدی به دنیا عریان تو گریــــــــــــــــــــان بودیو جمع خنــــــدان
ای دوست کاری کن که وقت رفتن تو خــــــــندان باشیو جمع گـــــــــــریان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لطفا برای تشکر از کلید تشکر استفاده نمایید
سلام دوستان
من دوتا سیستم دارم که رو دوتل شون ویندوز سون نصبه
و با کابل کراس به هم وصلشون کردم
رویهکی از سیستما نتورکش کابل کراس رو شناخته اما
یکی دیگش کابل کراس رو نشناخته ولی چراغ کابل کراس که پشت کیس سبز هست
و توقسمت
Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Media streaming options
هم این ارور رو نوشته
media streaming is not turned on
کمکم کنید
.
.
.
.
.
.