سلام دوستان میشه لطفا اموزش شبکه کردن دو لپ تاپ از طریق وایرلسو بزارید
سلام دوستان میشه لطفا اموزش شبکه کردن دو لپ تاپ از طریق وایرلسو بزارید
دوست من شما زحمت می کشی، تاپیک می زنی، حداقل سوال را کامل بپرس تا بتونیم من و دوستانم بهتر راهنمای شما باشیم
ویندوز 2 لپ تاپ مثل هم هستن یا متفاوت هستند؟
ویندوزات چی هست اصلا؟
نیاز شما در این شبکه چیست؟
این سوالات، برای تنظیمات این جور شبکه ها خیلی مهم هستند....
موفق باشید![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
------------------------
جاذبه خاك به ماندن مي*خواند و آن عهد باطني، به رفتن. عقل به ماندن مي*خواند و عشق به رفتن ...
و اين هر دو را خداوند آفريده است، تا وجود انسان، در آوارگي و حيرت ميان عقل و عشق معنا شود...
رضا جان ببخشید یه مدت دسترسیم به اینترنت قطع شده بود یه ویندوز ویستا و یه ویندوز xp برای انتقال داده و انجام بازی
سلام می خواستم مطالبی در مورد پک در شبکه بزارید ممنون
ببخشید یه سوال دیگه برای هک شبکه wirles دانشگاهمون از طریق remote desktop connection راهی هست که بشه سرورو هک کرد ممنون
1-در مورد سوال اول چشم میگردم یک اموزش خوب اگه پیدا کردم میزارم
2-لطفا به قوانین سایت احترام بذارید بنده 15
3-هک کردن Wireless راحت هست بستگی به شرایطی دارد.
4-من توصیه میکنم در سیستم سرور وارد شودید و محدویت حذف کنید تا اینکه Wireless هک کنید
چون معمولا اساتید اینترنت رایگان دارند.چون من خودم استاد هستم اینو دارد بهت میگم.
5-در شبکه محلی هک کردن Server خیلی راحت هست
یا علی
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام من می خواستم دو تا لپ تاپ رو با هم از طریق وایرلس شبکه کنم.
هر دو تا لپ تاپ ویندوزشون 7 هستش.
میخوام چندتا فیلم و عکس رو بین این دو تا لپ تاپ منتقل کنم.
ضمنا هر دو لپ تاپ هم VAIO هستش.
لطفا در صورت امکان قدم به قدم بفرمایید.
تا یادم نرفته یه مطلب رو هم بگم من با این دو تا لپ تاپ یکم کار کردم واسه همین شبکه کردن،با ad hoc یه کانکشن ایجاد کردم به اسم amin بعد هر دو تا لپ تاپ به این amin وصل میشدن و یک درایور هم ایجاد میشد منتها اصلا نتونستم فایلی رو انتقال بدم،ضمنا تو گوشه پایین سمت راست هم رو علامت اتصال یه علامت هشدار یا همون caution میاورد.
ممنون از لطف دوستان
با سلام خدمت دوستان
بنده هم دقیقا دنبال همین مطلب یعنی شبکه کردن دو تا لپ تاپ که هر دو ویندوز سون دارند با وایرلس بودم که دقیقا همین مشکل دوست عزیز sali جان رو دارم و وقتی میخوام به لپ تاپ دیگری برم اجازه دسترسی داده نمیشه در حالی که اسم سیستم ها در هر دو تا کامپیوتر دیده میشه فکر کنم از قسمت امنیتی ویندوز 7 باشه . ممنون میشم یکی از دوستان و اساتید عزیز به صورت قدم به قدم توضیح بدهند تا هم من و هم این دوست عزیز و بقیه بچه ها بتونن از این امکان خوب بهره ببرند .
دوست عزیزی که می خوای سیستم دانشگاه و هک کنی اگه میشه در مورد امنیت شبکه ی دانشگاه توضیح بیشتری بده مثلا از چه روشی واسه ی اشتراک اینترنت استفاده می کنند....مثلا vpn یا wep یا لایه ی دیگه هست.
دکتر شریعتی:
عاشق معلمی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را
دوستان این بحث در خصوص شبکه کردن دو لپ تاپ از طریق وایرلس بود نه هک اینترنت دانشگاه و غیره . از دوستان خواهشمندم که نظم رو رعایت بفرمایند .
با توجه به استفاده زیاد افراد از لپ تاپ ها و فراگیری ویندوز 7 از دوستانی که در خصوص شبکه کردن از طریق وایرلس در ویندوز 7 اطلاعاتی دارند و این کار رو امتحان کردن تقاضا دارم این اطلاعات رو در اختیار دوستان قرار بدن .