با سلام. خدمت دوستان. . اگه کسی نرم افزار ووت xperia arc sداره. قرار بده. البته به همراه آموزش کامل و صحیح نرم افزار البته از جاهای دیگه کپی نکنید خواهشا چوون بیشتر کار هارو تست کردم.![]()
با سلام. خدمت دوستان. . اگه کسی نرم افزار ووت xperia arc sداره. قرار بده. البته به همراه آموزش کامل و صحیح نرم افزار البته از جاهای دیگه کپی نکنید خواهشا چوون بیشتر کار هارو تست کردم.![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام علی جان من که این گوشی تو رو ندارم ولی این برنامه شمار زیادی از گوشی ها رو روت میکنه یه امتحان بکن حجمش فقط 9 مگ هست:
اینم لیستی گوشی هایی رو که پشتیبانی میکنه:کد:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گوشی ررو قبل از اتصال USB حتما به حالت USB Debugging رو فعال کن بعدش وصلش کن به کامپیوتر و بزن روی Root ...کد:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نتیجه رو هم گزارش بده...
موفق باشی...
برای یک مهندس هرگز بن بستی نیست! یا راهی خواهد یافت یا راهی خواهد ساخت...!
سلام.میشه یکم در مورد روت کردن توضیح بدید که چه مزایا و یا معایبی داره و آیا هر نوع گوشی رو میشه روت کرد؟مشکلی برای گوشی پیش نمیاد/
ممنونم پوریا جان. فقط بهم بگو USB Debugging چی چی بود ؟
رووت به عبارتی یعنی هک کردن موبایل که باعث اجرا کردن بعضی از نرم افزار ها میشه. یعنی تعدادی از نرم افزار ها هستن که فقط با رووتت بودن گوشی نصب میشن. البته ی خوبی داره که اینه 99% نرم افزار ها جواب میدن. عیب یا موردی که من تاحالا ندیدم. فقط در هنگام رووت تمام اطلاعات گوشی پاک میشن.![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روت یعنی دور زدن آندروید که با این کار هم از سخت افزار بازده بهتری بدست میاد هم از سیستم عامل
فقط تنها عیب باطل شدن گارانتیه
نسلی هستیم که اگر نبودیم آب از آب تکون نمیخورد
سلام
برای فعال کردن دیباگینگ باید از قسمت : Settings-->Application--> Development-->USB Debugging و اون قسمت رو تیک میزنی همین و بس...
با روت کردن هم میشه یک رام آندروید رو عوض کردن و رامی رو نصب کرد که خیلی قابلیت ها نسبت به رام کارخانه خودش داره مثلا یکیش اورکلاک CPU که خیلی هم تاثیر داره و همچنین دست بردن توی تنظیماتی که بدون روت نمیشه ...تازه بعضی از برنامه ها هم نیاز به روت گوشی دارن.
برای یک مهندس هرگز بن بستی نیست! یا راهی خواهد یافت یا راهی خواهد ساخت...!
انجام دادم. نصب کردم.تمام کارهارو انجام دادم. ولی بازم نشد. جواب نداد.