با سلام خدمته اساتیده عزیز
یه سوال داشتم
من از adsl با مودمه معمولی استفاده میکنم ،، میشه کاری کرد که من اینترنتو از طریق LAN بدم توی لپ تاپ و از طریق وایرلس لپ تاپ اینترنتو پخش کنم ؟*
برای استفاده در موبایل میخوام
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن
با سلام خدمته اساتیده عزیز
یه سوال داشتم
من از adsl با مودمه معمولی استفاده میکنم ،، میشه کاری کرد که من اینترنتو از طریق LAN بدم توی لپ تاپ و از طریق وایرلس لپ تاپ اینترنتو پخش کنم ؟*
برای استفاده در موبایل میخوام
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن
علیکم السلام
اگر انگلیسیتون خوبه به نظر میرسه این مقاله کار شما را راه میندازه
و برای اطلاعات بیشتر می توانید از تجربیات این کاربران استفاده کنید:کد:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید وقت ترجمه نداشتمکد:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته نرم افزارهایی در این زمینه هست که من قبلا تست کرده بودم و زیاد جواب ندادند
خودم به شخصه مودم وایرلس تهیه کرده ام و کل سیستم های منزل را شیر کرده ام
www.asandownload.com
FULL & FREE[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترجمه مقاله ( ولی در سطح مبتدی (-: )
با فرض اینکه لپ تان دارای گیرنده وایرلس داخلی است. حتی اگر آنرا نداشته باشد، می توانید یک یو اس بی وایرلس ارزان بخرید.
چرا از لپ تاپ تان برای تغییر دادن مسیر اینترنت مودم ADSL لپ تاپ تان به طور مثال به کامپیوتر مادربزرگ تان، که توانایی پایین شذن از پله ها را ندارد و تنها می تواند از لپ تاپ خودش استفاده کند، استفاده نکنیم؟
عقلانی به نظر میرسد. یک USB بی سیم به مراتب در مقایسه با یک روتر معمولی ارزان تر است.
بنابراین بجای ضایع کردن همه پول تان، من راهی را برای صرفه جویی در پول تان و تبدیل کامپیوتر لپ تاپ/دسک تاپ تان پیدا کردم تا آنرا به یک روتر تبدیل کنید و در عین حال قادر باشید تا از کامپیوترتان مثل یک کامپیوتر معمولی با عملکردهایی که از قبلا دارا بود، استفاده کنید. تصویر زیر نحوه استفاده از کامپیوتر لپ تاپ و یا دسک تاپ که به عنوان یک روتر عمل میکند را, نشان میدهد.
اول کارهای اول، کامپیوتری که به مودم متصل است را به یک HOST تنظیم کنید. تمام این به زبان ساده یعنی این کامپیوتری است که برای تقسیم کردن اینترنت استفاده می شود، نه آن کامپیوتری که فعلا اینترنت ندارد، است. برای انجام این کار;
Start > Control Panel > Network Connections
این صفحه باید همه کانکشن های موجود یا متصل را نشان دهد.
حالا این کار را بکنید;
قدم اول: روی کانکشنی که از آن برای دسترسی به ابنترنت استفاده می کنید راست کلیک کنید. Properties را انتخاب کنید. به زبانه Advanced رفته این را تیک بزنید.
Allow other network users to connect through this computer’s Internet connection
قدم دوم: روی منو کلیک کنید و گزینه زیر را انتخاب و او کی کنید.
Wireless Network Connection
قدم سوم: دوباره به Network Connections رفته و Wireless Network Connection را راست کلیک کنید. سپس Properties را انتخاب و زبانه Wireless Networks را کلیک کنید.
قدم چهارم: دکمه Advanceرا کلیک کنید، و Computer-To-Computer (Ad-Hoc) Networks Only را برگزینید. همچنین، از بـــرداشتن تیک Automatically Connect To Non-Preferred Networks مطمئن شده و پنجره را ببندید.
قدم پنجم: روی دکمه Add کلیک کنید و اطلاعات لازمه را وارد کنید. از غیر فعال کردن (Disable) کردن کردن Network Encryption مطمئن شوید.
قدم ششم: روی آیکون وایرلس در سبد آیکون ها (کنج صفحه کنار ساعت ویندوز) راست کلیک و به کانکشن وایرلسی که هم اکنون درست کردید وصل شوید.
شما با موفقیت کامپیوترتان لپ تاپ/دسک تاپ تان را به یک کامپیوتر هاست تبدیل کردید. حالا می توانید از هر کامپیوتری در اطراف خانه تان برای اتصال به اینترنت به صورت بی سیم استفاده کنید.
Router روتر چیست؟ دستگاهی که داده ها را به قسمت های مناسب یک کامپیوتر شبکه ای میرساند.
با تشکر از دوسته عزیز بخاطره ترجمه
من همه این کارا رو کردم ابته روی ویندوز 7
گوشیم هم وایرلس رو پیدا کرد ولی تو قسمته وایرلس ، اینترنت اکسس ندارم
یکی از دوستان گفت باید ip رو بهش بدم ولی بازن نشد یعنی وقتی ipدادم اصلا دیگه کوشی وایرلسو پیدا نکرد
میشه راهنمای کنید ؟*مشکل از کجاست ؟
کامل تست شد
بر روی یه لپتاپ دیگه جواب داد
ولی روی گوشی جواب نداد
آخرین ویرایش توسط Mohammad ، ۱۳۹۰/۱۰/۱۴ در ۱۴:۳۴. دلیل: ادغام دو پست
دوستان عزیز
مشکلو فهمیدم که چرا گوشی کانکت نمیشد
توجه کنید که برای کانکت شدن حتما حتما باید Firewall آنتی ویروستون خاموش باشه
در ضمن برای این کار از این برنامه استفاده کنید که بسیار کار باهاش سادست ،،،، برای راحتی کاره عزیزان برنامه رو آپ کردم تو مدیافایر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخرین ویرایش توسط 1861k ، ۱۳۹۰/۱۱/۰۳ در ۱۷:۲۹. دلیل: اضافه کردنه سایت سازنده برنامه
ممنون از كمكتون
چيجوري ميشه پسورد گزاشت هر كسي استفاده نكنه؟!
از تنظیمات مودم
192.168.1.1 رو می زنی بعد تو wireless
پروتکتشن یا چیزی داره که می تونی رمز بزاری از مک آدرس ف،ی،ل،ت،ر،ینگ هم می تونی استفاده کنی که خیلی مفید تر وامن تره
اگه خواستی بگو توضیح بدم +آموزش
اینم لینک جدید
قبلیه شیلتر بودکد:http://uplod.ir/hu2wc0jclv1z/Connectify_Pro_v3.4.0.23678.zip.htm#.UBUlhnbePIU
آخرین ویرایش توسط Farhad ، ۱۳۹۱/۰۵/۰۹ در ۰۲:۱۴.
نسلی هستیم که اگر نبودیم آب از آب تکون نمیخورد
سلام دوستان . من از دیشب دارم روی این فکر میکنم ولی نشد که نشد...اعصابم خورد شد. من با کامپیوتر پی سی الآن با Adsl وصلم ولی یک لب تاپ هم دارم که اونو هر کاریش میکنم وصل نمیشه.مودمم هم وایرلسه.الآن این توضیحات شما رو میخوام انجام بدم تا درست بشه ولی توی قدم دومش موندم ، اونجا که میگه روی منو کلیک کنید ، کدوم منو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیش از حد ممنون میشم جوابمو بدین . مرسی
عزیز مودمت تنظیمات وایرلس رو کی انجام داده؟اصلا تنظیم شده؟ بعضی مودم ها دکمه فیزیکی برای روشن کردن وایر لس دارن مطمئنی وایرلس روشنه؟
اگه چند تا عکس بزاری بهتر میشه کمک کرد
یه نکته مک آدرس ف ی ل ت ر ینگ باید فعال باشه غیر فعالش کن حل میشه
آخرین ویرایش توسط Farhad ، ۱۳۹۱/۰۵/۰۹ در ۰۲:۱۵.
نسلی هستیم که اگر نبودیم آب از آب تکون نمیخورد