میخواستم زبان نوشتاری فارسی رو به انگلیسی تبدیل کنم از ترکیب دکمه های alt و shift میکردم اما الان هرجی میزنم تغییر نمیکنه.مشکل از چی میتونه باشه؟
میخواستم زبان نوشتاری فارسی رو به انگلیسی تبدیل کنم از ترکیب دکمه های alt و shift میکردم اما الان هرجی میزنم تغییر نمیکنه.مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام برادر عزیز:
مشکل در اینجا است که تا حالا تو فارسی را در کیبورد add نه کرده یی.
برای Add کردن عملیه زیر را اجرا کنین.
1. به کنترول پنل بروید
۲.در کنترول پنل به Region and language بروید.
۳. وقتی که این را خلاص کردین به ت Keyboard and languages بروید
۴.سپس به Change keyboard بروید
۵. حالا به دکمه Add کلیک کنین
۶. و در اون جا Persian را پیدا کنین.
۷. در سمت چب یک علامه مثبت است بر اون کلیک کنین.
۸. سپس Keyboard میایه و در دست راست باز هم علامه مثبت است اون را باز کلیک کنین.
۹. حالا چیک زبان Persian را OK کنین.
۱۰. حالا OK کنین باز هم Ok کنین کار شما خلاص شد.
این کاری که شما گفتید برای اضافه کردن زبان فارسی به ویندوز هست اما فارسی به ویندوز اضافه هست و با منوی استارت هم میشه فارسی رو انتخاب کرد ولی مشکل ایجاست که فارسی داره ولی با کلید های ترکیبی آلت و شیفت که زبان عوض میشد دیگه نمیشه و حتما" باید از منوی استارت زبان فارسی رو انتخاب کنید و گفته شما ربطی به کلید های ترکیبی نداره من هم الان 1 هفته اینطوری شده قبلا" با آلت شیفت عوض میشد ولی الان نمشه کسی میدونه مشکل از چیه؟
بسپاریم بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند
تا آیندگان ندانند بی عرضه گان برهه از این تاریخ بوده اند
سلام:
من حالا مشکل شما را فهمیدم.
دو راحی وجود داره.
1. اکه میخواهی که زبان را تبدیل کنی. به تاستک بار رایت کلیک کنین و سپس به تولبار بروید و سپس به Language Bar کلیک کنین. بعد در تاسک بار lanuage bar میایه و از اونجا زبان فارسی را انتخاب کن.
۲. اگه تکمه های الت و شیفت شما کار نه میته بر ادرس زیر بروید و به زبان فارسی اون تکمه ها را دوباره جور کنین و همچنان شما میتانین که تکمه های دل خوا خود را برایش انتخاب کنین.
a. به کنترول پنل بروید
b.در کنترول پنل به Region and language بروید.
c. وقتی که این را خلاص کردین به ت Keyboard and languages بروید
d.سپس به Change keyboard بروید
e.سپس به تب Advanced key Settings بروید.
f. سپس به زبان فارسی کلیک کنین و بعد Change key Sequence کلیک کنین و کلیک دل خوا خود یا الت شیفت را بارایش انتخاب کنین.